Доставка и плащане

Условия за доставка и плащане

В електрония магазин www.magazinbilka.com може да платите по следния начин
-  плащане при доставка
Може да поръчате също даден артикул до Вашият дом или офис по следните начини:
- като го поръчате в електрония магазин www.magazinbilka.com
- като се обадите на тел. 0889 394944
- като изпратите Вашата заявка на e-mail: magazinbilka@mail.ru

Доставка се извършва САМО на територията на Република България!
Цените на продуктите са крайни с включен ДДС и без цена за доставка.
Възможна е разлика във външния вид на опаковките на продуктите.


Доставката се осъществява чрез куриерските фирми "Еконт", "Спиди" и "Европът" до посочения от Вас адрес или до офиса на куриерската фирма (тогава цената на куриерската услуга е най-ниска) и е за Ваша сметка. Можете сами да изчислите стойността на доставката с  тарифният калкулатор от линка по- долу (в полето за "Подател" изберете "Пазарджик") :

ТАРИФЕН КАЛКУЛАТОР - ЕКОНТ

Срокът на доставка обхваща техническа обработка на поръчките от 1-3 работни дни и период за доставка с куриер, в зависимост от населеното място, до което ще се експедира стоката и вида на куриерската услуга. Поръчки пуснати до 16:30 ч. в работен ден се изпълняват в същия работен ден, а поръчки пуснати след 17:00 ч. се изпълняват на следващия работен ден. Поръчките от почивните дни се изпращат в първия работен ден.

След като пуснете поръчка ще получите автоматичен и-мейл, че поръчката е регистрирана. Ние ще се свържем с Вас на телефона въведен при регистрацията Ви и след като ни потвърдите ще изпратим поръчаните артикули.
Срокът за доставка на поръчаните стоки започва да тече от момента на потвърждаване на поръчката.

Всички доставки до клиентите се изпращат с икономични пратки, за сметка на клиента, с наложен платеж, като при желание поръчката да бъде изпълнена експресно, клиентът отбелязва това в поле Забележка в поръчката си.

*Две поръчки на един и същи клиент, направени в един и същи ден, могат да бъдат доставени в една доставка, ако клиентът е отбелязал това в една от поръчките си или се е свързал на посочените за връзка с www.magazinbilka.com координати. В случай, че се налага повече от една доставка за дадена поръчка на клиент, служител на www.magazinbilka.com допълнително се свързва клиента, за неговото потвърждение.

При невъзможност поръчката Ви да бъде изпълнена поради изчерпана наличност, то ще получите уведомление на електронната си поща.