Как да поръчам?

Разгледайте внимателно продуктите, които предлагаме във няколкото отделни категории, както и списъците с избрани продукти – препоръчани, най-продавани и др. Кликвайки върху снимката или описанието на продукта, Вие ще отидете в неговата индивидуална страница. Тук може да видите пълното описание на продукта, по-голяма снимка, а също така и да изпратите линк на свой приятел.

Ако вече сте направили своя избор и желаете да закупите продукт от magazinbilka.com,трябва да натиснете бутона "КУПИ” или “BUY". Така Вашето желание се регистрира в пазарската Ви количка. По този начин можете да изберете неограничен брой продукти.

За да извършите действителна поръчка е необходимо да кликнете върху бутона "Кошница", намираща се в горния десен ъгъл на сайта или зеленият бутон с изображение на пазарска количка и изписани броя на продуктите и цената им (горе вдясно след полето за търсене), които се виждат от всяка една страница в сайта и са регистрирали броя на желаните от вас продукти. При натискането на бутона "Кошница" виждате падащо меню с продуктите, които сте избрали и два бутона под тях:  "Към кошницата" и "Плащане".

Бутонът "Към кошницата" показва съдържанието на количката ви. Тук ще видите списък с желаните продукти, тяхната индивидуална цена и общата дължима сума на поръчката. Имате възможност да изберете повече от един брой от всеки продукт като въведете желаният брой в полето "Количество" и след това натиснете бутона “ПРОМЯНА” (зелените стрелкички), след което общата дължима сума се преизчислява. При отказ за поръчка на някой от изброените продукти, можете да го извадите от списъка като натиснете бутона "ПРЕМАХНИ" (червеният знак Х). За да продължите и да преминете към завършване на поръчката, натиснете бутон "Плащане".

Бутонът "Плащане" ви отвежда към менюто за плащане. Тук ще преминете последователно през следващите стъпки за изпращане на поръчка:

Стъпка 1: Избирате дали да поръчате като гост (без регистрация) или като регистриран потребител (тук данните ви ще се попълнят автоматично, ако вече имате регистрация в сайта). След това натискате бутона "Продължете".

Стъпка 2: Тук е мястото, в което се попълват Вашите данни, необходими за осъществяване на доставката. Имайте предвид, че извършваме доставка само на територията на Република България! След попълване на задължителните полета, натиснете бутон "Продължете".

Стъпка 3: Данни за доставка. Ако сте попълнили данните в Стъпка 2 и тук е сложена отметка на полето "Използвайте същия адрес за доставка", няма нужда да попълвате нищо повече.

Стъпка 4: Тук може да изберете начина на доставка на избраните продукти, а също и да добавите коментар към поръчката (ако имате специални изисквания към продуктите или към начина за доставка). Засега доставката е само с куриерски фирми, цената, а приблизителната стойност на доставката можете да изчислите с тарифният калкулатор от линка по-долу (в полето за "Подател" изберете "Пазарджик"):

ЕКОНТ КАЛКУЛАТОР

Стъпка 5: Изберете начин за плащане на поръчката, и маркирайте че сте съгласни с "Условията за ползване". (За сега е възможно само плащане на място при доставка от куриер - "Плащане при доставка")

Стъпка 6: Проверете отново поръчаните стоки и общата сума, след което натиснете бутона "Потвърди поръчката". След като натиснете бутон "Потвърди поръчката", Вашата поръчка автоматично се потвърждава и не е необходимо допълнително потвърждаване от Ваша страна или връзка на наш служител с Вас. Всички потвърдени поръчки от клиентите се обработват спрямо указаните срокове в раздел "Доставка и плащане".

При технически проблеми с Вашата заявка или неполучени копия от Ваша поръчка на електронната Ви поща, моля да се свържете с наш служител на: magazinbilka@mail.ru

Благодарим Ви, че избрахте Магазин Билка!